Zoeken naar sjaan van der gouw

 
 
sjaan van der gouw
Voordat t Sasje helemaal vergeten is.
Ik heb mijn vakantie voor de reünie verzet. Ik hoop er nog veel van het Sasje terug te zien, nu het nog kan. Adriana Staal, bijgenaamd Zwarte Sjaan, die getrouwd was met Langgras. Ze is geboren in 1887 en trouwde in 1918.
verhuizingen
Parenteel van NN Verdonck.
Johannes Petrus Hermanus Verdonk, geboren te Tilburg, zoon van Hermanus Franciscus Maria Manus Verdonk zie XIX.139 en Adriana Maria Sjaan Couwenberg. Gehuwd te Tilburg met Ankie Maria Henrieka Hendricks, geboren te Tilburg, dochter van Harry Hendrikus Petrus Johannes Hendricks en Anna de Rooij.
van
Nieuwe Leidsche Courant 25 augustus 1958 pagina 7 Historische Kranten, Erfgoed Leiden en Omstreken.
hoe oWmSCHEP TA VISSERIJ EN MARKTNIEUW8 Kappers willen geen fooi maar hoger tarief NIEUWE LEIDSCHE COURANT MAANDAG 25 AUGUSTUS 1958 Alphen aan den Rijn Bloemencorso Vreugde-oord ij. Het bestuur van de speeltuinvereniging Vreugde-oord, dat zijn domein heeft Ifan Gouw sluis tot de Hofbrug, heeft van ojijn initiatief, een bloemencorso voor de hinderen te organiseren, veel voldoening Iehad. De deelneming was groot, de ver keringen waren vaak heel goed. het weer Aield zich best en zo trok de fleurige atoet begeleid door Crescendo, zeer l/eel belangstelling. n De jury. bestaande uit mej. Bruins ejlot en de heren W. de Raat en J. Verkerk, had de ueuring; verricht op het speelterrein aan lete Vorsselenburchstraat. waarna om drie njur de wandeling begon. De prijzen werden als volg toegekend: Rijwieleneerste prijzen Kees van Deu 9en, Hugo Turkenburg. Ï3ia p" Pronk, Cok Onderstal. Sjaan Bont Lenie van Z wieten Autopeds: eerste prijzen Gert je van jTent, Tilly Oosterman.
septische
Overleden: Sjaan van Zijl Schoordijk 14-08-2018.
Op deze pagina vindt u het overlijdensbericht van Sjaan van Zijl Schoordijk 14-08-2018 aangeboden door de uitvaartondernemer of de familie welke gepubliceerd is in De Nieuwe Meerbode. Terug naar het overzicht Familieberichten. Poëzie-route door het Centrum 2. Bus gestrand op de Legmeerdijk. Loos alarm bij Sjiek aan de Amstel. Controles bij panden en containers in Vinkeveen. Bibliotheek nog dicht, AfhaalBieb blijft open. Fietspad op, af en weer op in Mensinglaan. Voorverkoop concert De Dijk in Duycker. Expositie Beeld-taal in Galerie de Tuinkamer. Grote Clubactie 2021 voor verenigingen. Afsluiting wegen voor nieuwe waterleiding. Gedrukte media blijven voor iedereen essentieel. Meer aandacht voor water en bloemen in Aalsmeer. Veilig naar de stembus in coronatijd. Kei-leuke actie van juffen en meester Jozefschool. Vier Valentijnsdag met Aalsmeer Centrum. Weer moorkoppen-actie: Trakteren en doneren! Speuren naar Happy Stones in Kudelstaart. Laatste woning De Kleine Weelde opgeleverd. Thuisonderwijs vraagt om goede computer. Inwoners Aalsmeer krijgen sleutel van de bibliotheek. De Ronde Venen. Van onze adverteerders. Search Zoeken Onze uitgaven. De Nieuwe Meerbode. 1431 GJ Aalsmeer. Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Bovenkerk, Oude Meer en Rijsenhout. De Ronde Venen, Amstelhoek, De Hoef, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Vrouwenakker en Waverveen. Uithoorn, De Kwakel en Nes aan de Amstel. GOUW Uitgevers B.V.
Speelschema 50 by Wim Wennekes Issuu. Issuu. Issuu.
Features Fullscreen sharing Embed Statistics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers Use Cases. Help Center Webinars. Fullscreen sharing Embed Statistics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers Use Cases. Help Center Webinars.
Hoofdindex A-Z.
Europäische Bibliothek Verlag Drunen en Elshout in grootmoeders tijd Bucher alfabetisch-overzicht.
Derde rij: Dora van Zon-Lommers, Cor Westgeest-van de Sanden, Cilis Janssen-Klijn, Cor Hendriks, Fien Klijn, Annie Andriessen-Klijn, Annie van Breugel, Marietje van de Loo, Sjaan Stiphout-van de Wiel, Jaan de Gouw en Henriette van Breugel. Vierde rij: JoHoevenaars-de Man, Ciska van Weert-de Man, Sina van de Wiel-de Man, Marie de Kruif-van Hulten, Ciska Klerks-van Venrooij, Jaan Jonkers-van Hulten, Cor van Delft-Leysten, Sjaantje de Bont-Klijn, NeJIyvan de Hurk-Klijn en Riek van Oijen-van Hoorn. Achterste rij: Lina Willemse-van Logten, Cor Doremans-van Logten, Cor Verdonk-Lambregts, Tona Dikmans-Klerks, Grada van Helden-Krol, Trineke van Son, Cor van de Wiel-de Hart, Marie van Drunen-van de Wiel, J aan Stiphout van Mook, J aan van de Lee Klerks, Fien van de Staak-Klerks en Leentje Gielens-Klerks. We schrijven 1938. De eerste zwemclub in Drunen bij de Pleune Wiel aan de Badhuisstraat, nu Lipsstraat. Op de eerste rij zien we: J. de Wijs, A. van Wezel, J. van Sambeek, A. van Drunen, C. van der Putten en H.
WAT WAT Mans Mans filmt. filmt.
promotiefilms voor netJEwerk, Amsterdam Filmschool, Blik op Autisme, Game-N-Fit, Cadeau Variant, Geel en Snel, De Gele Ballon, Go Figure, Corinor. impressies van evenementen zoals Natulique event Amsterdam, Social Mediaclub Apeldoorn, Life Engineer, Stimenz, Centrum Innerlijke kracht, WSV, Boddhi Wellness, Samenwerkt Oosterbeek. korte websitefilms voor Sjaan van der Gouw.
Balkon lounge set Sjaan" 3 Balkon meubels, Balkon ideeën, Appartement balkon decoreren.

Contacteer ons