Resultaten voor quantum touch

 
 
quantum touch
quantum touch
particulieren_qt_workshop.
Indien je Quantum Touch ook wil toe passen in je werk kan je doorgroeien tot practitioner, na voorleggen van je certificaat. Wil je een indruk krijgen van de workshop, kijk dan eens in onze fotoalbums. Yolande lanceerster van Quantum Touch Nederland is trots op Liesbeth.
lijst
Quantum-Touch: The Power to Heal Certified Energy Healing Therapists Quantum-Touch.
Als je er klaar voor bent om Quantum-Touch te leren, is de meest diepgaande manier om QT te ontdekken via een Live Workshop. Begin met de Quantum-Touch Level 1 Workshop: waar cursisten leren hoe levenskrachtenergie gebruikt kan worden om heling van jezelf en anderen te ondersteunen.
mazouttank opvullen
bol.com Quantum-touch 2.0, Richard Gordon 9789020209914 Boeken.
Zijn eerste boek Quantum Touch: een doorbraak in het genezen met je handen' is in zeventien talen vertaald. Quantum Touch is na Reiki de meest populaire energetische healingtechniek in Nederland, heeft instructeurs in meer dan vijftig landen en is gemakkelijk te leren.
live band
Quantum-Touch Richard Gordon ISBN: 9789020243994 De Slegte.
Zet op verlanglijst. Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Voor als je chiropractor, fysiotherapeut, energetisch genezer bent, aan lichaamswerk doet of in een ander medisch beroep werkzaam bent. In dit boek maak je kennis met speciale adem en lichaamsconcentratietechnieken, waardoor houdingscorrecties simpel te bewerkstelligen zijn en pijn en ontsteking verminderen.
trapliften
Quantum touch goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 11 resultaten voor quantum touch. Beoordeel dit bedrijf. 2200 Noorderwijk Herentals Morkhovenseweg 42. Gaat sluiten Sluiting vandaag om 1200, 1800.: Beoordeel dit bedrijf. 2170 Merksem Antwerpen Bredabaan 734. Alternatieve behandelingswijzen therapie├źn. Beoordeel dit bedrijf.
seo hoe
Quantum-touch 2.0 Standaard Boekhandel.
Stond Quantum-Touch 1.0 voor helen met je handen, in Quantum Touch 2.0 tilt Richard Gordon zijn methode naar een heel nieuw level: hij leert ons nu genezen met behulp van hartenergie en door met een andere blik naar onze wereld te kijken.
binnendeur
Wat is Quantum Touch? Geneesjewijzer.
Quantum Touch werd ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die zocht naar een mogelijkheid om healings voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hij heeft ervoor gezorgd dat nu iedereen de mogelijkheid heeft een behandeling te ondergaan en er samen met een Quantum Touch therapeut of alleen ervoor te zorgen dat het mogelijk is om de kracht van het zelfgenererende systeem te versterken of versnellen.
reachtruck
QUANTUM-Diagnose behandeling SKEPP.
You should be wary whenever you hear something like, Quantum" mechanics connects you with the universe" or quantum" mechanics unifies you with everything else" You can begin to be skeptical that the speaker is somehow trying to use quantum mechanics to argue fundamentally that you can change the world by thinking about it.
antwerp
Quantum Touch.
Quantum Touch is ook geschikt om dieren. Bij Quantum Touch wordt de kleding aangehouden. Je staat of zit in de meeste gevallen. de behandeling is er intensief contact tussen jou en mij, als cli├źnt informeer je mij over wat je.
persoonlijke leningen samenvoegen

Contacteer ons