Resultaten voor helderziende rotterdam

 
 
helderziende rotterdam
Anton Paauwe Wikipedia.
Anton Paauwe Rotterdam, 15 januari 1939 aldaar, november 2006, was een Nederlands paragnost. Hij schreef voor het blad ParaVisie en trad op in Life and Cooking, maar kreeg vooral grote bekendheid door zijn optredens in het radioprogramma Het Zwarte Gat, een programma over paranormale zaken bij radio Veronica, dat in de jaren tachtig en negentig gepresenteerd werd door Bart van Leeuwen Ton Egas. Zijn betrokkenheid bij de wereld van de helderziendheid koppelde Paauwe zelf aan een gebeurtenis die zich voltrok toen hij rond de dertig was. Hij zou onverklaarbaar buiten westen zijn geraakt toen hij op bezoek was bij vrienden. Hij voelde zich wegzakken en was doodsbang, hij dacht dat zijn laatste uur had geslagen. Er werd een dokter bij gehaald, maar voor zijn coma was geen medische verklaring. Na ongeveer een half uur kwam hij bij. Vanaf dat moment zou er iets bij hem zijn veranderd: naar eigen zeggen kreeg hij visioenen van dingen die nog moesten gebeuren helderziende waarnemingen.
spirituele winkel rotterdam
Wie heeft wel eens een medium/helderziende bezocht?
helderziende geen toekomst voorspellen. Zij krijgen alleen info van de kleine duveltjes die de engeltjes afluisteren als die naar boven gaan en rapporteren. Vandaar dat hij dingen zei die direct te maken hadden met mijn leven. De rest was bullshit.
esta
Spirituele Praktijken in Nederland Puur Medium.
Mail ons via het contactformulier. Mireille van Rijn Medium Paragnoste te Pijnacker. Diety Burry Spiritueel Therapeut te Rotterdam. Vraag het de Engelen Jeannette Dirkzwager Medium, spiritueel coach en Reiki Master te Den Haag. Jouw praktijk ook hier? Mail ons via het contactformulier.
optimaliseren
Witte wolf Alternatieve en spirituele hulpverlening!
betrouwbaar medium Zuid-Holland. betrouwbare paragnost Breda. betrouwbare paragnost Gorinchem. betrouwbare paragnost Gouda. betrouwbare paragnost Rijswijk. betrouwbare paragnost Rotterdam. betrouwbare paragnost Tilburg. betrouwbare paragnost Zuid-Holland. blik in de toekomst. boze entiteit verdrijven den haag. Boze geest entiteit rijswijk. boze geest leiden.
live band
Medium Helderziende, Spiritueel Coach Counseler Yoka van den Ham.
Mobiel 06 4185 8591. Telefoon 0180 623062. Praktijk voor spirituele hulpverlening, medium, helderziende, counselor coach. Welkom op mijn site, al vele jaren werk ik als spiritueel hulpverlener, medium, helderziende, paragnost, counselor coach en begeleid ik mensen bij het krijgen van meer inzicht.
trapliften
Parapsycholoog Jan Bouw.
Begin april 1982 ben ik gestart met een praktijk als helderziende in Schiedam. In september van dat jaar ben ik openbare avonden Helderziende Waarnemingen gaan organiseren, eerst in Schiedam, later in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Ook voor verenigingen heb ik avonden verzorgd, o.a.
kredieten samenvoegen
Top helderziende Anssou Diaby Utrecht.
Anderzijds geesten die jou vriendelijk gezind zijn en die bereid zijn om jou te helpen. Dit is belangrijk, want de bovennatuurlijke wereld kent vele deuren, en enkel een ervaren medium weet hoe hij veilig de juiste deuren kan openmaken. Medium Specialist Helderziende.
binnendeur
Medium, Paragnost, Kaartlegster, Sensi therapie Petra Steehouwer.
0 909-0188 / boxnummer 10. Welkom op de website van Medium en Kaartlegster Petra, Petra, Paragnost, Medium, Kaartlegster, Helderziende, Lenormandkaarten, Osho zen Tarot, Voorspellingen, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Tarotkaartlegging, Reiki, CapereDare, Carperedare, reiki behandelaar., Medium Capelle aan den IJssel.
kooiaap
Zigeunerse Helderziende/Waarzegster/wittemagie/koffiedik/etc in Rotterdam.
Zigeunerse Helderziende/Waarzegster/wittemagie/koffiedik/etc uit Rotterdam heeft geen profiel. Wat doet Zigeunerse Helderziende/Waarzegster/wittemagie/koffiedik/etc in Rotterdam. Zigeunerse Helderziende/Waarzegster/wittemagie/koffiedik/etc is een geneeskunde uit Rotterdam. Men is gevestigd aan de Lepelaarsingel 68. Het telefoonnummer van Zigeunerse Helderziende/Waarzegster/wittemagie/koffiedik/etc in Rotterdam is 0628560980. Is Zigeunerse Helderziende/Waarzegster/wittemagie/koffiedik/etc in Rotterdam uw bedrijf?
airco

Contacteer ons