Meer resultaten voor aromatherapie

 
 
aromatherapie
aromatherapie
Aromatherapie t LOF der kruiden.
Rustgevend en bevordert het inslapen. Aromatherapie komt van het Griekse aroma geur en van therapia verzorging, behandeling. Aromatherapie is een alternatieve methode om zich te verzorgen op basis van geuren met als doel de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid te bevorderen.
geur
BEAUTY: zo kom je de winter door met essentiële olie en aromatherapie.
Aromatherapie en geneeskunde met planten is allesbehalve nieuw. De mens houdt zich er sinds 4000 jaar voor Christus immers al mee bezig en brouwde ijverig aan zalfjes met plantaardige oliën die vermengd werden met aromatische planten. Ze ontdekten dat zelfs alleen het inademen van bepaalde aromatische moleculen kon genezen. Vandaag maakt de plantengeneeskunde nog steeds gebruik van aromatherapie aan de hand van essentiële oliën.
geur
Larimar Aromatherapie.
De Aboriginals in Australië gebruikten alles wat de natuur hen kon bieden. Hun uitzonderlijke intuïtie en kennis van de inheemse flora gaf ze de mogelijkheid om de vele verschillende soorten Melaleuca, waarvan de essentiële oliën in de huidige aromatherapie van groot belang zijn, algemeen te gebruiken.
stoelmassage cursus
Aromatherapie activate.me.
Aromatherapie maakt gebruik van de essentiële of etherische oliën uit planten therapeutisch gaan gebruiken om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te vergroten. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma, wat betekent aangename geur en therapie, wat betekent een behandeling die een lichamelijke of geestelijke aandoening wil genezen.
olien
Aromatherapie en Lichttherapie Snel en Goedkoop bestellen ColliShop.
Rug en Nekmassages Elektrische Dekens Kersenpitkussens en Lijnzaadkussens Alles van Massage en Relaxatie. Aromatherapie en Lichttherapie. Essentiële Oliën Aromaverstuivers Wake-up Lights Alles van Aromatherapie en Lichttherapie. Manicure en Pedicure. Nagellak en Gellak Manicure en Pedicuretoestellen Alles van Manicure en Pedicure.
werking infrarood sauna
Online shop herboristerie Aromatherapie Namaco.
van een etherische olie bepaald wordt door de olie als geheel en niet afgeleid kan worden uit één of twee chemische bestanddelen uit de olie. Etherische oliën beïnvloeden het fysieke lichaam, de geest en emoties. De chemische bestanddelen waaruit een olie bestaat, hebben specifieke eigenschappen en werkingen.
rogeriaanse therapie
etherische oliën: handboek voor aromatherapie Sjankara Biovita.
Home / Aromatherapie / Boeken aromatherapie / etherische-olien-handboek-voor-aromatherapie. Etherische oliën: handboek voor aromatherapie. De belangstelling voor etherische oliën is in de afgelopen jaren drastisch gestegen. Deze natuurlijke oliën ook wel eesentiële oliën genoemd dienen door hun uitzonderlijke kracht met kennis van zaken te worden gebruikt.
colloidaal
Aromatherapie: werkt dat of niet? Het Nieuwsblad.
Wij lieten ons onderdompelen in de wereld van de aromatherapie en zochten believers en non-believers op. Dokter Jozef Heindryckx gaf aan artsen en apothekers jarenlang les over aromatherapie. Hij licht toe wat aromatherapie precies is en hoe je er als arts en patiënt het best mee omgaat.
handboek
Aromatherapie.
74 producten Aromatherapie. Onze afdeling Aromatherapie bevat een selectie van hoogwaardige essentiële oliën die worden gebruikt voor therapeutische doeleinden. Etherische oliën zijn natuurlijke aromatische chemicaliën die aanwezig zijn in vele planten. Ze kunnen uw gezondheid verbeteren op zowel fysiek als emotioneel niveau.
werking infrarood sauna

Contacteer ons