Resultaten voor aromatherapie

 
 
aromatherapie
Lichaam en Geest: aromatherapie.
Volwassenen: maximum 15 druppels; kinderen: maximum 5 druppels; baby's: maximum 1 druppel. Zwangere vrouwen mogen géén etherische olie gebruiken zonder uitdrukkelijk advies van een aromaspecialist. Etherische oliën verdampen snel, dus kan je ze best op een koele en droge plaats bewaren.
wellness wilrijk
Aromatherapie-massage de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Door een massage met aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN AROMATHERAPIE-MASSAGE? Een massage krijgen is natuurlijk nooit een straf, maar wat nou als je een massage nóg beter kan maken met aromatherapie, door middel van essentiële, ofwel etherische olie?
erotische massage cursus
Qi Gong Aromatherapie werken met essentie.
Aromatherapie werken met essentie. Werken met het energetische systeem. Vijf dimensies van het systeem denken. Module 5: Aromatherapie; werken met essentie 5 lessen. De werkzame stoffen van planten en kruiden kunnen op verschillende manier gebruikt worden door de mens. De aromatherapie neemt hierbij een bijzondere plaats in.
handboek seo
Aromatherapeut aromatherapie VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
handboek seo
Aromatherapie Herzele Aromas Naturales.
Perfume Sara D. Iedereen kent van kindsbeen af het gebruik en werking van aromatherapie. Wie is nooit eens ingewreven met het bekende VICKS? Wij vroegen ons af waarom wij ons beter voelen op reis, omgeven door geuren als lavendel, sinaasappel of den.
kruidenstempelmassage
Aromatherapie Biover.
Voedingssupplementen Aromatherapie Kruideninfusies Plantendruppels Fytoplexen Gezondheid Algemeen. Waarvoor staan al die vreemde stoffen in de ingrediëntenlijst van de Biover producten? De ingrediëntenlijst op de verpakking van voedingssupplementen moet voldoen aan de Europese en Belgische wetgeving. Alle gebruikte ingrediënten moeten in de ingrediëntenlijst worden vermeld.
spirituele lijnen
Geschiedenis aromatherapie.
De opkomst van de alchemie en de daaruit voortkomende chemie plus een aantal andere factoren deden de aromatherapie in vergetelheid belanden om pas in het begin van deze eeuw door de Fransman René Maurice Gattefosse opgenomen te worden en op moderne wijze gereconstrueerd te worden.
axa
Aromatherapie Apotheek Sollie.
Aromatherapie, herkenbaar voor velen, maar wat houdt dit nu net in. Een meer natuurlijke aanpak van gezondheid is vaak nuttig. Welke kwaaltjes kan je verhelpen met etherische oliën, hoe gebruik je ze correct en met welke zaken hou je toch best rekening?
NAD
Aromatherapie gezondNU.
Vaak hebben aromatherapeuten al een andere achtergrond zoals schoonheidsspecialist of masseur, waar ze aromatherapie mee combineren. Aromatherapie kun je ook zelf thuis toepassen, door de essentiële oliën te verdampen of te gebruiken in water of huidolie. Voor wie is aromatherapie geschikt?
holistische

Contacteer ons